Ga naar de inhoud

Coaching

Iets voor jou?

De diagnose ‘kanker’ geeft je leven een heel andere wending. Je wordt geleefd door ziekenhuisafspraken en geeft je over aan een behandelplan. Dan komt het moment dat je hoort dat je beter bent; de kanker is weg. Je wil misschien terug aan het werk, je sociale leven oppakken en je oude energieniveau terug. En dat kan wel eens hartstikke tegenvallen. Dikke kans dat je herstel niet zo snel gaat als je wil, je energieniveau tegenvalt of je krijgt nu mentaal pas de klap.

Wat zou het zonde zijn als je niet optimaal kunt genieten van het leven nu je het weer terug hebt. Ik wil je graag helpen bij je herstel. Je kunt bij mij terecht met allerlei soorten vragen met betrekking tot je herstel na kanker. Om je een idee te geven staan hieronder een aantal voorbeelden van thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt.

  • Hoge eisen die in de weg zitten
  • Geen vertrouwen meer in lijf
  • Nieuwe balans vinden met werk en energie
  • Herstel gaat niet snel genoeg
  • Alle ervaringen een plekje geven
  • Nieuwe balans vinden in relatie en vriendschappen

Een coachgesprek

Wat moet je je voorstellen bij een coachgesprek? Eerst stellen we samen jouw coachvraag vast. Meestal kunnen we dat al doen in het intakegesprek. Die coachvraag is het thema waar jij mee aan de slag wil. Het probleem waar je het meest last van hebt, of het doel dat je het liefst wil bereiken. In een coachgesprek – dat kan een uur duren, of anderhalf, net waar je behoefte aan hebt en waar het gesprek ons leidt – stel ik je misschien net even wat andere vragen dan je vrienden doen. Ik help je om door verschillende brillen naar je situatie te kijken en bied je de handvatten om zelf tot je eigen oplossing te komen. Na ieder gesprek beslis je of je nog een afspraak wil maken. Je zit dus nooit ergens aan vast.